Madskole Åbner Endelig

Endelig åbner CookingSteps madskole her på CookingSteps.com

Online chokoladekursus og madskole

Cookingsteps madskole laver online Chokoladekursus
Cooking Steps Madskole og online Chokoladekursus viser hvordan du laver chokolade.

På Cooking Steps Madskole starter vi 1. maj med at give jer tre emner, fyldt med video, super billeder og masser af information. De tre emner kommer til at handle om:

  • Kakao og chokolade
  • Sushi
  • Resultatet af afstemning

Der vil løbende komme forskellige online madkursus som du kan tilmelde dig. De der tilmelder sig CookingSteps madskole inden 3 maj 2016 har mulighed for at tilmelde sig alle emnerne helt gratis.

Det er vigtigt for os at emnerne fungere og er nemme for dig at lave, så vi håber rigtig meget at du vil give os feedback med ris og ros.

Hvis der er emner du godt kunne tænke dig at vi belyser eller laver et opslag omkring er du meget velkommen til at skrive til os.

Det eneste mål vi har i verden er at høre god musik og lave lækkerier og så for alt i verden at inspirerer alle der vil være med til at koge bedre, mere og sjovere.

Vi finder dejlige råvarer fra hele verden og super dejlig mad fra lokalområdet og og håber bare at i får lyst til at forkæle dig selv og dem omkring dig med endnu flere lækkerier og at du for blod på tanden efter også at eksperimentere med super råvarer og fancy værktøj.
Og ikke mindst lave masser af oplæg hvor du deler dine egne skønne, bedårende, uimodståelige, fortryllende og graciøse delikatesser.

Vi håber at vores emner og oplæg vil gøre dig lidt klogere, men allervigtigst mere nysgerrig og at du vil give den gas med input og kommentarer, både med med feedback og i vores community.

Vi tror på at vi ved at give alle en mulighed for at se de fantastiske råvarer der findes lige rundt om os og ude i den store verden, og ved at vise at vi kan lave fantastiske lækkerier uden at gå på kompromis med smag, hyggen og bæredygtighed sammen kan skabe en bedre verden.
Eller ihvertfald en verden der er sjovere og smager bedre.

Tilmeld dig på CookingSteps.com eller brug linket her