Chokoladekursus med CookingSteps

Hos CookingSteps har vi gravet os ind i et stykke af himlen. Vi har fået kakaobønner fra

Endelig et Chokoladekursus for alle…

Chokoladekursus med CookingSteps
CookingSteps Ecuador arriba kakao lavet til en lys 50%chokolade på chokoladekursus

Chokoladekursus fra 1.maj
på cookingsteps.com og vi glæder os hel vildt til at vise dig hvordan vi fik en kakaobønne til at blive den lækreste mælkechokolade, vi kalder den Ecuador Arriba 50%

1. maj åbner vi et helt nyt chokoladekursus, hvor vi skal lege  fra kakaotræet Theobroma cacao til de køkkenmæssige egenskaber ved chokolade.

Vi kommer til at se lidt om den alt for mørke side af kakaoproduktion, men mest fra den søde side. Vi kommer til at se på produktion og hvordan vi allesammen kan købe mere bæredygtigt og dermed faktisk også ofte i sidste ende, få en meget bedre kakao og chokolade.

Uhmmmmmmmm

 

Vi besøger fem af de plantager som vi arbejder med  på cookingsteps.com og når vi kommer hjem igen rister vi bønnerne og laver lækker chokolade.

Vi skal se hvordan kakaobønner bliver til kakaopulver, og så skal vi se hvad kakaopulveret vi køber i butikken egentlig er for noget. Vi skal lege med kakaosmør og imens vi laver en dejlig 70% chokolade viser vi hvordan det egentlig er med den der procent sats og hvad den egentlig betyder. For den der vil super-nørde, laver vi en hvid chokolade som smager så fantastisk men ikke har ret meget med chokolade og vi laver en krystaliseret chokolade og vi går i laboratoriet og forklarer hvordan det er temperering fungere.

mangler information   

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *